Vrouw Steven niet blij met Dominique

Door: DitjesenDatjes
10-12-2018

Steven Brunswijk is voor de kijkers van Expeditie Robinson een held. Zonder hem was dit seizoen namelijk maar saai geweest. Hij is de enige die zorgt voor verrassingen op de eilandraad. Zijn vrouw Helma, die tijdens de opnames hoogzwanger thuis zat, was echter minder blij met Steven.

Dirty Dancing

In de afleveringen was te zien dat Steven wel erg close werd met Dominique. Ze speelden zelfs een scene uit Dirty Dancing samen na. Al snel gingen er geruchten rond dat Steven en Dominique stiekem gevoelens voor elkaar hebben. Maar dat is absoluut niet waar, zegt Steven in een vlog tegen Kiki Duren: ,,Er is helemaal niets gebeurd. Mensen worden opeens heel creatief, maar er was niet zoveel.” Toch was zijn vrouw Helma, die tijdens de opnames hoogzwanger thuis zat, niet blij met de beelden: ,,Ze vond het niet leuk om te zien, maar later begreep ze me wel. Ze zei: ‘Het is een spel, dus ik snap het wel.'”

De opnames zijn inmiddels voorbij, maar het blijft nog even spannend hoe ver Steven in het programma is gekomen. Ook Dominique is nog steeds iedere donderdag in het populaire programma te zien.

Helma is op 10 augustus bevallen van een meisje, met de naam Naleya Jazz.

https://www.instagram.com/p/BmfhdEVh0X5/?utm_source=ig_embed

 

Meer DenD