Vrouw van Ellie Lust onder vuur

Door: DitjesenDatjes
17-10-2018

Niet alleen Ellie Lust heeft problemen met haar werk. Ook over de baan van haar vrouw Boukje Vogel wordt veel gesproken. Zij is namelijk alternatief therapeut, al noemt ze zichzelf orthomoleculair therapeut, en volgens experts zijn haar behandelingen kwakzalverij.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voeding

Boukje vertelt aan haar cliënten dat bepaalde ziektebeelden voorkomen of genezen kunnen worden door onder andere een ‘oerdieet’. Enkel producten die men in de oertijd ook at, mogen gegeten worden. ,,Deze voedingswijze pas veel beter bij ons biologisch functioneren dan onze moderne westerse voeding”, vertelde Boukje eens over het dieet.

Helaas is de Vereniging tegen de Kwakzalverij het niet eens met Boukje. ,,Orthomoleculaire geneeskunde wordt tegenwoordig gewoon beschouwd als kwakzalverij. En wel een vande populairste vormen, waarschijnlijk omdat het veel lijkt op echte geneeskunde.”

Gestopt

Story heeft geprobeerd een reactie van Boukje te krijgen, maar helaas wilde ze niet reageren. Wel vertelt ze dat ze onlangs is gestopt met haar praktijk, omdat ze meer tijd wil voor andere activiteiten. Dat is opvallend, want ook haar vrouw Ellie Lust is pas gestopt met haar werk bij de politie. Ze moest van haar werkgever kiezen: werken bij de politie en dan geen televisiewerk meer doen, of weggaan. Ze koos voor weggaan, en hoopt dat haar tv-carrière nu écht van de grond komt.

Meer DenD