Vuile was van Monique wordt buiten gehangen

Vuile was van Monique Westenberg wordt buiten gehangen
Door: Charlotte Wijnen
15-08-2022

Nadat er eerder vandaag een bizar gerucht over Monique Westenberg werd verspreid, blijven de verhalen over haar binnenstromen. Zo zou ze in het verleden affaires hebben gehad met getrouwde mannen én zou ze altijd op zoek zijn geweest naar mannen met aanzien.

Monique wordt al jaren bestempeld als een ‘golddigger’. Na de breuk met André Hazes woont ze nog steeds in een enorme villa en heeft ze alles wat haar hartje begeert. Zou de rijkdom en bekendheid dan tóch een rol hebben gespeeld toen ze voor de zanger viel?

Pikant gerucht

Rachel kan Monique na al die jaren nog steeds niet uitstaan en eerder vandaag kwam naar buiten dat de vrouwen elkaar al heel lang kennen. ,,Monique komt van het kamp in Rotterdam”, legde een bron uit in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

In het verleden zou er iets gebeurd zijn waardoor Rachel Monique niet kan uitstaan. ,,André Hazes senior heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Rachel had. Daarom praten ze niet met elkaar en moeten ze elkaar ook niet.”

‘Affaire met getrouwde man’

Hoewel het niet bekend is of het verhaal over Monique en André Hazes senior klopt, zorgde het er wel voor dat er meer verhalen over Monique zijn losgekomen.

,,Monique zou in eerdere relaties met mannen de slechterik zijn geweest door met ze te gaan terwijl die mannen zelf al bezet waren”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. Eén voorbeeld daarvan is haar vermeende affaire met Wesley Saabeel, de broer van een goede vriendin van haar.

Daarvoor zou Monique een affaire hebben gehad met een getrouwde man. ,,Die zelf twee kids had met een vrouw. De man koos uiteindelijk voor zijn vrouw”, aldus het kanaal. ,,Volgens bronnen was Monique altijd op zoek naar vriendjes met ‘aanzien’, omdat ze daar zelf naar snakte.”

Twijfels over oprechtheid

Omdat André perfect in dat plaatje paste, werd er in de omgeving van de zanger al snel getwijfeld aan haar oprechtheid. ,,Al die kennis over Monique was natuurlijk bekend bij de rechterhand van Rachel, Sarith. Volgens de bronnen heeft Sarith in het verleden al die info bij Rachel gedropt.”

Meer DenD