Waar is Doutzen Kroes gebleven?

Doutzen Kroes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jarenlang was Doutzen Kroes niet weg te denken van Instagram. Bijna dagelijks postte het model een bericht. Of dat nou ging om een fotoshoot, vakantie of een evenement, alles werd geplaatst. Maar nu is het al maandenlang stil op haar Instagram. Wat is er toch aan de hand?

Opmerkelijk

De afgelopen jaren slingerde Doutzen Kroes bijna 4000 berichten de wereld in. Van fotoshoots naar familiefoto’s tot vakantiekiekjes: elk deel van haar leven werd op social media gepost. Met haar 6,6 miljoen volgers heeft ze dan ook een groot bereik op haar Instagram.

Maar ineens lijkt het model haar interesse in social media verloren te zijn. Sinds een aantal maanden is het muisstil rondom Doutzen, iets wat opmerkelijk is voor iemand met een modellencarrière. Hoewel menig ander model de hele dag door foto’s post, wil Doutzen daar ineens niets meer van weten. Maar waarom?

Heeft het te maken met corona?

Wanneer je de Instagram van Doutzen bekijkt, is het duidelijk dat ze zo haar eigen ideeën heeft over de manier waarop mensen om moeten gaan met corona.

Vorig jaar juli, toen ze ook al een tijdje stil was, plaatste ze een bericht die viraal ging. Ze deelde haar gedachten over het coronavirus en zei het allemaal niet te begrijpen. Vervolgens zijn we weer een aantal maanden verder en hebben we nog steeds geen modellen-foto van Doutzen gezien.

Volgers blijven trouw

Maar na die uitspraken en haar maandenlange afwezigheid, blijven haar volgers haar tóch trouw en hopen ze dat zij gauw weer actief wordt. Social media is namelijk wel iets dat gepaard gaat met haar carrière. Maar of haar dat nog uitmaakt blijft de grote vraag…

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck