‘Waar is je irritante stemmetje Marc-Marie Huijbregts?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Normaal gesproken staat Marc-Marie vooraan met het uiten van zijn mening, maar over het DWDD-schandaal zwijgt hij. In Shownieuws werd hij genadeloos aangepakt. „Waar ben je nu dan met je irritante stemmetje?”

Vrienden van Matthijs van Nieuwkerk, die over alles en iedereen een mening hebben, houden zich stil over het DWDD-schandaal. Eerst werd Claudia de Breij al aangesproken, maar nu is ook Marc-Marie aan de beurt.

Bagatelliseren

Marc-Marie is jaren onderdeel geweest van het programma De Wereld Draait Door. Afgelopen zomer gingen er al geruchten rond over de nare werksfeer op de werkvloer van het programma. Deze destijds roddel besloot Marc-Marie te bagatelliseren. Maar nu de Volkskrant heeft aangetoond dat tientallen mensen ziek zijn geworden door de presentator, blijft het vanuit Marc-Mari ijzig stil.

Snoeihard aangepakt

In Shownieuws wordt Marc-Marie keihard aangepakt. „Ik vind het een beetje raar. Je bent onderdeel van het programma geweest. Dan is het toch niet zo raar dat wij willen weten of hij daar ook iets van gemerkt heeft? Ik had wel verwacht dat hij wat zou zeggen erover”, aldus Bart Ettekoven.

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

In zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets, geeft Marc-Marie graag zijn ongezouten mening over alles en iedereen. Bart Ettekoven ergert zich mateloos aan het feit dat hij juist nu zijn mond dicht houdt. „Als het meneer te heet onder zijn voeten wordt, dan stopt hij met dat irritante stemmetje en dan zegt hij ineens even helemaal niets meer en dan beroept hij zich op zijn zwijgrecht. Ik vind dat gewoon heel raar. Marc-Marie heeft ook samengewerkt met al die mensen die ziek hebben thuisgezeten. Hij had toch kunnen zeggen dat hij het heel erg vindt voor die mensen? Dat mis ik. Het gaat ook over zijn collega’s.”

Tags

MARC-MARIE HUIJBREGTSMATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck