Waarom Eva Jinek twijfelt over een tweede kind

Eva Jinek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Eva Jinek is de trotse moeder van haar tweejarige zoontje Pax. Graag zou zij haar gezin uitbreiden, maar er is iets wat haar in de weg staat om voor de tweede keer zwanger te raken…

De eerste zwangerschap van Eva Jinek ging bepaald niet over rozen. Haar zoontje Pax kwam op de wereld via een ongeplande keizersnede. Een heftige ervaring, vertelde Jinek eerder. ,,Terwijl ik verlamd op mijn rug lag en geen pijn voelde maar wel de kracht waarmee mijn lieve artsen hem uit mijn lichaam moesten trekken.”

Vergiftiging

Maar ook na de bevalling ging het nog niet beter met Eva.

,,Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging,” vertelt zij in Nouveau. ,,Dus in de eerste maanden ben ik best bezorgd geweest.”

Eerder liet Eva op haar website weten dat de eerste weken na haar bevalling lichamelijk zwaar waren.

,,Ik kon nauwelijks lopen of mijn baby optillen. Alleen al rechtop zitten deed pijn en zullen we het over borstvoeding hebben? Over hoe moeilijk dat kan zijn, en al helemaal als je een grote buikwond hebt.”

Paparazzi

Maar de pijn was niet de enige reden dat het enorm heftige tijd was voor Eva. Zo stond heel Nederland te popelen om een eerste beeld van de pasgeboren baby van de talkshowkoningin te zien.

,,Intussen stonden de paparazzi maar voor mijn deur te wachten tot ik naar buiten zou komen met de kinderwagen. Het gaf me een opgejaagd gevoel. Ik ging ’s nachts naar het ziekenhuis, zodat zij me niet zouden zien. Dat was echt niet leuk.”

Ondanks de twijfels sluit Jinek een broertje of zusje voor Pax niet uit. ,,<aar ik ben óók al 42. Dus als ik wist dat ik gezond kon blijven én nog een baby als Pax zou krijgen, was de keuze veel makkelijker geweest.”

Tags

BABYBEVALLINGJINEKPAXZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck