Waarom haalt vrouw Johnny woning uit verkoop?

Door: Tanja Brouwer
06-06-2019

Ze hebben allebei een ring om hun vinger en genieten nog iedere dag van hun kleine kereltje, die net zoals zijn vader Johnny heet. Anouk van Schie en Johnny de Mol lijken het perfecte stelletje, maar nu blijkt dat Anouk haar eigen woning uit de verkoop heeft gehaald.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Huwelijk

De grote vraag is natuurlijk waarom Anouk ervoor heeft gekozen haar eigen woning aan te houden. Gaat het niet goed met het huwelijk en wil ze daarom haar plekje behouden, of ligt het er gewoon aan dat ze de woning maar niet kan verkopen? Volgens Bekendeburen staat haar grachtenappartementje al een tijdje te koop voor een bedrag van 369.000 euro. En dat terwijl ze het zelf twee jaar geleden kocht voor 175.000 euro.
Ondanks dat het appartement goed onderhouden is, een tuin heeft, twee slaapkamers bevat en er zelfs een bad inzit, is het de zangeres niet gelukt de woning te verkopen.

Hoe het huwelijk van Johnny en Anouk gaat, is niet duidelijk. Beiden zijn niet erg actief op sociale media. De laatste foto die Johnny postte van zijn Anouk is van september 2018, en Anouk heeft in december 2018 nog een nieuwe foto geplaatst waar ze samen met Johnny opstaat. Ook van hun zoontje, die nu ruim één jaar oud is, plaatsen ze nauwelijks foto’s.

Meer DenD