Waarom is Estelle Cruijff vervangen bij realitysoap Koen Kardashian?

Estelle Cruijff uit realitysoap gezet
Door: Charlotte Wijnen
13-09-2021

Koen Kardashian is bezig met een eigen realitysoap. En hoewel hij dat samen zou doen met zijn goede vriendin Estelle Cruijff, is zij op het laatste moment vervangen door Kim Feenstra. Waarom?

Estelle nergens te bekennen

Koen is nog maar net terug uit de afkickkliniek in Zuid-Afrika of hij is alweer druk bezig met zijn eigen realitysoap. Het programma gaat de Nederlandse versie worden van ‘The Simple Life’. Een Amerikaans programma dat werd uitgezonden met Paris Hilton en Nicole Richie.

In de Nederlandse versie is het de bedoeling dat Koen samen met goede vriendin Estelle Cruijff zijn luxe leventje opgeeft voor een ‘normaal’ leven.

De opnames zijn al begonnen, maar plotseling doet Estelle niet meer mee. Zelf zou ze hebben gezegd dat ze niet meer mee wilde doen aan het programma. Maar een insider laat aan Juice Channel weten dat zij op het allerlaatste moment vervangen is door Kim Feenstra.

Geen steun?

Sinds Koen terug is uit Zuid-Afrika, wordt hij nog maar weinig gezien met zijn vriendinnen Estelle en Jaimie. De eerdere posts over zijn afkickproces werden genegeerd door de twee en geruchten gingen de ronde dat ze Koen niet zouden steunen. Maar Koen ontkrachtte dit al eerder. Dat hij niet meer mee kan feesten, zegt niet dat ze geen vrienden meer zijn.

,,Er wordt gezegd dat ik mijn lieve vriendinnen Jaimie en Estelle niet spreek. Maar ik spreek ze nog elke dag en ze zijn heel lief voor me in deze tijd”, schreef hij in zijn Stories. Toch is het opvallend dat Estelle, die maar al te graag in de spotlights staat, ineens haar plekje zou hebben gegeven aan Kim. Verkeert de vriendschap dan toch in zwaar weer?

Meer DenD