Waarom liegt Emma Heesters over relatie? ‘Kocht recent appartement met haar Wesley’

Emma liegt over haar relatie met vreemdganger Wesley
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Na de aanhoudende geruchten over het vreemdgaan van Wesley Hoedt, maakte Emma Heesters afgelopen maart bekend dat ze een punt achter de relatie heeft gezet. Maar er gaan geruchten dat de twee helemaal niet uit elkaar zijn. Sterker nog: ze kochten recentelijk nog een luxe appartement in Amsterdam voor ruim één miljoen, dat meldt website BekendeBuren.

In een recent interview met tijdschrift Grazia vertelt Emma Heesters dat ze momenteel door het leven gaat als vrijgezel. ‘Happy single’, noemt ze zichzelf. Ze zou momenteel niet aan het daten zijn, maar focust zich vooral op zelfliefde. “Ik ben aan het uitvogelen wat ík nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf. Dat voelt eigenlijk heel goed”, aldus Heesters.

Bewijs

Maar de geruchten gaan al langer dat zij en haar (ex?)vriend Wesley Hoedt nog gewoon bij elkaar zijn. “Zelf bleef Emma daar zeer vaag over, maar wij hebben het bewijs in handen dat de twee inderdaad weer samen zijn. Zij kochten namelijk redelijk recent dit zeer luxe appartement in Amsterdam”, schrijft BekendeBuren. Ze kochten het huis volgende de website voor 1.119.000 euro.

‘Staan samen als 50:50 eigenaar in het kadaster’

Ook roddellogger Yvonne Coldeweijer is cynisch over de situatie. “Emma Heesters en Wesley Hoedt kochten in juni nog samen een appartement van iets meer dan 1.1 miljoen. Met eigen geld. Staan samen als 50:50 eigenaar in het kadaster. Terwijl ze zogenaamd al een halfjaar uit elkaar zijn. ga je mij niet vertellen dat je single bent”, schrijft ze op Instagram.

Emma en Wesley hebben zelf nog niet gereageerd op de situatie.

Tags

EMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck