Waarom verwijdert Sylvie foto’s van verloofde?

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Op dit moment is Sylvie Meis vakantie aan het vieren in Miami. Ze draagt de mooiste jurken en ziet er uiteraard stralend uit. Maar toch ontbreekt er iets op de foto’s: haar vriend.

Verwijderd

De kunstenaar Niclas Castello woont en werkt in Miami. Sylvie en zij wonen dus ruim 7700 kilometer uit elkaar maar kunnen nu eindelijk samen zijn. Toch lijkt het er niet op dat ze veel tijd samen doorbrengen. Op geen enkele foto is Sylvie met haar vriend te zien, en dat terwijl ze in het verleden toch regelmatig kiekjes met haar lovers plaatste. Ook de foto’s die ze ooit wel heeft gepost van de kunstenaar zijn van haar Instagram verwijderd. Waarom? Dat weet alleen Sylvie.

Veel wijst erop dat Sylvie opnieuw vrijgezel is en haar verloving is verbroken. Toch zijn er ook tekenen dat zij en Niclas nog wel hartstikke gelukkig zijn. Zo draagt de kleine diva nog altijd de enorme verlovingsring die ze heeft gekregen van Niclas en naar verluidt meer dan 100.000 euro zou kosten. Ook lijkt er in een weerspiegeling van een stuk ruit een man te zien in zijn onderbroek. Zal dat Niclas zijn? Ten slotte zijn de twee ook nog hand in hand gefotografeerd.

https://www.instagram.com/p/B5gkH9QINb7/

 

https://www.instagram.com/p/B5qtVUSoruU/

 

Tags

AMERIKACASTELLOMIAMINICLASSYLVIE MEISUIT ELKAARVERLOOFDEVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck