Waarom zit prinses Leonor niet in de Whatsapp groep van Amalia?

Waarom zit Leonor niet in de Whatsapp groep van Amalia?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Amalia heeft een hechte band met de troonopvolgers van andere Europese landen en heeft zelfs een Whatsapp groep opgericht. Onder anderen Ingrid van Noorwegen en Elisabeth van België zitten in de groep. Leonor van Spanje zit als één van de weinigen níet in de groep. Waarom?

Amalia onthulde na de jaarlijkse fotosessie van het koninklijk gezin dat ze veel contact heeft met andere troonopvolgers van haar leeftijd. Zo praat ze met prinses Ingrid en prinses Elisabeth geregeld over hun uitzonderlijke posities in een Whatsapp groep.

‘We begrijpen elkaar’

,,Wat ik vooral heel fijn vind is omdat ik met prinses Ingrid en prinses Elisabeth in dezelfde positie zit, we elkaar begrijpen en niks hoeven uit te leggen”, vertelde Amalia destijds. ,,Het is fijn om met elkaar over bepaalde dingen te praten die voor ons net wat anders liggen en dat snappen we dan van elkaar.”

Leonor buitengesloten

Wie zich hoogstwaarschijnlijk buitengesloten voelt, is prinses Leonor. De prinses van Spanje is geen onderdeel van de Whatsapp groep, terwijl ze wel in hetzelfde schuitje zit. Degene met wie Leonor het meeste contact zou hebben is prinses Alexia, met wie ze haar leeftijd en school in Wales deelt.

Letizia

Dat Leonor geen onderdeel is van de Whatsapp groep zou overigens niet de keuze zijn van Amalia, maar van de Spaanse koningin Letizia. Zij zou het Leonor verboden hebben om deel te nemen aan de groep. ,,Letizia beschermt haar dochter te veel en verhindert haar een normale relatie met andere mensen te hebben”, schrijft de krant El Nacional.

Tags

PRINSES AMALIAPRINSES LEONOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck