Wake-up call voor Ali B(uikspier)

Door: Ditjes en Datjes
15-08-2020

Steeds vaker pronkt Ali B met zijn nieuwe killerbody. De rapper wordt tegenwoordig Ali B(uikspier) genoemd en doet zijn bijnaam eer aan. De ‘knuffel Marokkaan’ is goed wakker geschud om een gezonder leven te leiden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Lange weg te gaan’

,,7 weken geleden besloot ik dat mijn uiterlijk een weerspiegeling moest zijn van mijn innerlijk… Nog een lange weg te gaan maar we zijn onderweg” schrijft Ali bij zijn foto waar hij trots met zijn wasbordje poseert. Fans reageren dolenthousiast op de foto.

‘Was ik maar veel eerder begonnen’

Geen smoesjes voor Ali. Ondanks de hitte, blijft de rapper gewoon sporten. ,,Goedemorgen, De hele wereld is een grote gym…” Schrijft hij bij zijn ‘workout’ video. En hij bekend: ,,Als ik wist dat ik me zo lekker zou voelen door de juiste training en de juiste voeding was ik veel eerder begonnen”.

Meer DenD