Waldemar Torenstra intimideerde Yvonne Coldeweijer: ‘Super ongemakkelijk’

Yvonne geïntimideerd door Waldemar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geraldine Kemper sprak zich gisteren uit over straatintimidatie. Yvonne Coldeweijer besloot daarna ook haar verhaal te vertellen. ,,Waldemar Torenstra is echt een viespeuk!”

Geraldine Kemper deelde gisteren een heftig verhaal. Ze werd in Amsterdam twee keer lastiggevallen door een onbekende man. ,,’s Avonds liep ik terug van een meeting. En in een straat waar verder niemand liep, kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon: goedeavond hè..”, schreef Geraldine op Instagram. ,,Ik was echt bang.”

‘Viespeuk’

Nadat Geraldine haar verhaal deelde, besloot ook Yvonne Coldeweijer haar verhaal te doen. In de podcast De Juice Show vertelt ze over haar ervaring met straatintimidatie. Een fragment hieruit deelt ze op haar juicekanaal. ,,Het gaat om één creep in het bijzonder…”, begint ze haar verhaal.

,,Die Waldemar Torenstra is echt een viespeuk. Ik ben hem in Amsterdam denk ik wel twee of drie keer tegengekomen. En het viel me op dat hij je heel erg aankijkt als je langsloopt.”

‘Super ongemakkelijk’

Volgens Coldeweijer maakt Waldemar er geen geheim van wanneer hij een vrouw aantrekkelijk vindt. ,,Hij komt gewoon helemaal van ver al aanlopen en dan kijkt hij je aan, zo van: ‘Wat een lekker kippetje loopt hier”, vertelt Yvonne verder. De veelzeggende blikken van Waldemar heeft Coldeweijer als onprettig ervaren. ,,Vanaf super ver begint hij al te kijken, terwijl je weet als vrouw: ik moet daar nog langslopen. Dat is echt super ongemakkelijk.”

De juicekoningin heeft nog geen juice over Waldemar ontvangen, maar is ervan overtuigd dat hij zijn vrouw Sophie Hilbrand niet trouw is. ,,Hij moet een cheater zijn: moet!”, aldus Coldeweijer.

Tags

GERALDINE KEMPERWALDEMAR TORENSTRAYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie