Wanhopige Dionne Stax vraagt om hulp na kritiek

Dionne Stax||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dionne Stax staat voor een grote uitdaging: zij presenteert het Gouden Televizier-Ring Gala voor de tweede keer. Haar vorige optreden werd bekritiseerd als slaapverwekkend, dus Dionne trekt alles uit de (kleding)kast om dit jaar wél indruk te maken. Zij vraagt hierbij haar volgers dringend om hulp: welke jurk moet ze aan?

Liefdesverdriet

Anders dan vorig jaar heeft Dionne geen man meer in huis die haar helpt om haar outfit te beoordelen. Haar relatie met haar vriend Sytse liep op de klippen omdat hij haar ‘egocentrische karakter’ niet langer trok.

Een insider vertelde aan Privé dat Dionne gedumpt werd nadat zij tegen zijn wil in hun relatie openbaar maakte op de radio. Hij keerde hierna terug naar zijn ex, die hij in eerste instantie had verlaten om met Dionne verder te gaan.

Dionne ws wederom het slachtoffer van een pijnlijke driehoeksverhouding. Eerder werd zij aan de kant gezet door Humberto Tan, die na hun affaire ook besloot terug te keren naar zijn vrouw.

LEES OOK:

Dionne Stax over ex: ‘Hoopte gelukkig te zijn met hem’

Gala

Dionne krabbelt langzaam weer op na haar liefdesverdriet en bereidt zich voor op een grote avond. Zij presenteert donderdagavond voor de tweede keer het Televizier-Ring Gala. Zij mag het nog een keer proberen na haar ‘slaapverwekkende’ optreden van vorig jaar.

Ook haar outfit en kapsel werd gebombardeerd met kritiek. Haar jurk werd ‘wanstaltig’ genoemd en Twitteraars vroegen zich af of haar kapper blind was.

https://twitter.com/Bobjansentv/status/1182061668152565760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1182061668152565760%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ditjesendatjes.nl%2Fbakken-kritiek-op-presenteerkwaliteiten-dionne-stax%2F

Stemmen

Dit overkomt Dionne geen tweede keer. Zij wilt er alles aan doen om de modeflater van vorig jaar niet nog een keer te laten gebeuren. Dionne neemt het zekere voor het onzekere en vraagt haar volgers dringend om advies: welke jurk trekt zij aan op het Gala?

Dionne laat zich flink in de kaarten kijken. Op haar Instagram Stories poseert zij in twee jurken en vraagt ze haar volgers te stemmen. De uitslag is duidelijk: de volgers hebben een zichtbare volgers op de donkerblauwe japon.

https://www.instagram.com/p/CF-DkJGjDsa/

Ook post zij het bericht nog een keer wanhopig op haar feed en schrijft ze erbij ,,Ja mensen, het Televizier-Ring Gala dus! Graag weer je mening, maar nu vooraf. Jurk 1 of jurk 2? STEMMEN MAAR! Donderdagavond de uitslag.”

Dionne laat hiermee zien dat zij het liever op voorzichtig speelt, net als haar presentatie kunsten van vorig jaar.

Tags

DIONNE STAXHUMBERTO TANJURKTELEVIZIER GALATELEVIZIER-RING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck