Warm Dirk-welkom op Schiphol

Door: Jos La Grande
28-08-2019

,,Ik vind het top, het is een wereldactie”, zegt een vakantievierder, die bij de bagageband van luchthaven Schiphol werd verrast door de Dirk-actie.

,,Yes! hagelslag!”, roept een jongetje .,,Wat fijn zeg, we hoeven zometeen nergens meer heen als we thuis zijn. De boodschappen zijn al binnen”, zegt zijn moeder, terwijl ze een koffer van de bagageband pakt.

Dirk van den Broek verraste vakantiegangers op Schiphol met een volle tas boodschappen op de bagageband. Nietsvermoedende terugkerende vakantiegangers zagen, voordat hun koffers op de band verschenen, tientallen bekende rode Dirk tassen voorbij komen.

De tassen waren gevuld met Hollandse producten, handige boodschappen voor de lekkere trek en een eerste ontbijt. De simpele boodschap aan de vakantiegangers: Welkom thuis namens Dirk!

Rustig landen

Vakantie vieren is fijn, terugkomen van vakantie vaak minder. Je bent moe van de reis, de bankrekening is geslonken en bij thuiskomst is de koelkast leeg. Dirk snapt dit en deed daarom alvast de boodschappen. Dus geen gehaast naar de supermarkt, maar gewoon de herkenbare rode tas van de bagageband pakken en met een relaxed gevoel naar huis. Dirk deed de boodschappen, zodat u rustig kunt landen.

KIJK HIER NAAR DE VIDEO:

Foto’s op de luchthaven Schiphol:

Schiphol

 

Meer DenD