Was ruzie de oorzaak van vertragingen bij shows Adele?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Deze week konden de shows van Adele in Las Vegas niet starten. Dat liet ze met betraand gezicht via Instagram weten. Maar was dat wel de echte reden?

Zangeres Adele zou afgelopen week haar reeks van concerten in Las Vegas aftrappen. Maar ze kwam enkele dagen terug met slecht nieuws: ,,Het spijt me, maar de show is nog niet klaar”, vertelde ze met betraand gezicht in een Instagramvideo. Adele vertelde alles geprobeerd te hebben, maar vertragingen in bezorgingen en het coronavirus dat in haar team rondwaart zou in de weg hebben gestaan van een complete show. Nu oppert de Telegraaf een andere mogelijke reden waarom de shows niet doorgingen…

Bonje

Ze zou volgens de krant namelijk veel bonje hebben met mensen die met haar samenwerken voor de show. Dat zou de oorzaak zijn van de vertragingen. Hoe het ook zij, de emoties van de zangeres lijken in elk geval echt. Entertainmentwebsite TMZ heeft beelden verzameld van mensen die nadat het nieuws bekend werd hebben gevideobeld met de zangeres. Daarin maakte de zangeres uitgebreid haar excuses. De show wordt overigens gewoon verplaatst.

Tags

ADELELAS VEGASRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck