WAT besprak prins Charles met zijn zoons na uitvaart Philip?

Prins Charles
Door: Eva Steins
20-04-2021

Het was een raar moment. Prins Charles zag zijn zoons Harry en William voor het eerst in ruim een jaar weer samen, op de uitvaart van zijn eigen vader. Na de dienst zou Charles zijn zoons hebben toegesproken. Wat werd er besproken bij deze mysterieuze samenkomst?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De band tussen Harry en William is niet bepaald soepel te noemen. Sinds het vertrek van Harry en Meghan naar de Verenigde Staten hebben de broers nauwelijks contact met elkaar. De uitvaart van prins Philip afgelopen zaterdag was de eerste keer in een jaar tijd dat de broers elkaar weer spraken.

Praten

Vader en zoons zagen elkaar bij Windsor Castle, nadat William en Harry de kapel samen verlieten. De koningin vertrok direct na de uitvaart richting haar appartement, maar Charles en zijn zonen bleven in het kasteel. Een paleisingewijde vertelt aan The Sun dat Charles zijn kans greep om de zoons aan de tand te voelen. „Harry en William leken wat meer op hun gemak en dat leek voor Charles een kans om samen met hen te praten”.

Er is lichte hoop dat de band tussen Harry en William verbeterd is na het gesprek. ,Het is niet bekend wat er precies achter gesloten deuren is gezegd, maar het is onvermijdelijk dat ze het over Megxit en het interview met Oprah hebben gehad”, aldus de bron.

Meer DenD