Wat betekent DEZE nieuwe ring van Yolanthe?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Yolanthe Cabau van Kasbergen is gespot met een nieuwe ring om haar vinger. Is er dan toch een aanzoek geweest?

De Instagram Story van Yolanthe Cabau van Kasbergen toonde gister iets opvallends. Het viel de mensen achter de Instagrampagina Reality.fbi op dat Van Kasbergen een ring om haar ringvinger had die nieuw zou zijn. Verderop is ook een ring om haar pink te zien. Op recente foto’s op haar Instagrampagina is niet te zien dat ze een ring, of überhaupt veel sieraden draagt. De story speelt zich af in de sportschool. Tijdens het sporten heeft ze de ringen niet meer om.

Liefdesverklaringen

Wát de ringen zeggen en óf de ringen iets zeggen is dus allerminst zeker. Wel is bekend dat de beste vriendin van Yolanthe, Jasmina Stoffels, en Yolanthe zelf veel liefdesverklaringen uitwisselen.

Hoewel Yolanthe altijd heeft ontkend dat er meer speelt tussen de twee dan vriendschap, heeft Jasmina onlangs wel een bericht op de sociale media geplaatst met de tekst: ‘Would you believe I really pray to Allah to marry you?’. Zou het verband hebben? Als dat het geval is, dan is dat slecht nieuws voor de mensen die op vrouwen vallen: Yolanthe is namelijk volgens FHM-lezers de meest begeerde vrijgezel van Nederland.

Tags

JASMINA STOFFELSRINGSPORTSPORTSCHOOLYOLANTHEYOLANTHE CABAUYOLANTHE CABAU VAN KASBERGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck