Wat is er aan de hand met Romy Monteiro? ‘Dit is vreemd’

Uber diva Romy gedraagd zich weer vreemd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel er eerder dit jaar geruchten waren over de sterallures van Romy Monteiro, zien we haar plotseling nergens meer. Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp vindt dat vreemd. ,,Wat is er aan de hand met Romy?”

Niet Romy Monteiro, maar Edsilia Rombley presenteert dit jaar het Kerst Muziekgala. ,,Huh? Waar is Romy Monteiro gebleven?”, schrijft Tina Nijkamp verbaasd op Instagram. ,,Wat is er met haar aan de hand?”

Divagedrag

Het leek juist goed te gaan met de carrière van Romy. ,,Eerder dit jaar waren er geruchten over sterallures”, stelt Tina, die doelt op de geruchten die Yvonne Coldeweijer eerder dit jaar deelde. De juicekoningin deelde afgelopen zomer dat Romy divagedrag vertoont en dat ze daarom niet meer te zien is in The Bodyguard.

Weer een klus kwijt

En nu raakt Romy alwéér een klus kwijt, stelt Tina. ,,Nu neemt Edsilia de presentatie over van haar bij het Kerst Muziekgala. In 2016 begon de presentatie carrière voor Romy nog zo veelbelovend toen ze debuteerde met Frits op de Musical Sing a Long. Dat deed ze super leuk, kreeg vervolgens een contract bij Avrotros voor jeugdprogramma’s, maar is nu overal vervangen door Britt en nu dus ook door Edsilia.”

Contract verbroken?

Het zorgt voor een hoop vragen. Tina vermoedt dan ook dat er iets speelt rondom Romy. ,,Is haar contract verbroken? Lijkt er heel erg op. Ook bij Talpa zien we haar nooit meer. Vreemd allemaal.”

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck