Wat is er mis bij Take Me Out? ‘Deelneemster doet vanavond schokkende onthullingen’

Door: Charlotte Wijnen
21-01-2022

Een kandidate uit Take Me Out gaat vanavond een schokkende onthulling naar buiten brengen. Wat is er aan de hand in het datingprogramma?

Hoewel het vrijwel het meest onschuldige datingprogramma lijkt, zou er toch iets hebben gespeeld. Na de BOOS-uitzending van gisteravond klapt ook een deelneemster van Take Me Out uit de school. Om 20:00 uur vanavond gaat ze op Instagram vertellen wat haar is overkomen en waarom ze gestopt zou zijn met het programma.

‘Verhalen die niet kloppen’

,,Ben er klaar mee alles zelf te moeten dragen en verhalen te horen die niet kloppen”, schrijft ze op Instagram. Over welke kandidate het gaat is niet bekend.

Op dit moment wordt de versie ‘Mother Knows Best’ uitgezonden, waar moeders van de deelneemsters de perfecte match kiezen voor hun dochter. Onlangs gingen er al geruchten rond over presentator Rick Brandsteder, die dit seizoen het stokje overnam van Eddy Zoëy.

Rick zou volgens de geruchten het bed hebben gedeeld met één van de deelneemsters, maar de roddel is nooit bevestigd. Of de kandidate die vanavond uit de school gaat klappen een schokkende onthulling gaat doen over afgelopen seizoen is niet duidelijk. Het is ook mogelijk dat de kandidate het heeft over misstanden in een eerdere versie van Take Me Out.

Meer DenD