Wat speelt er tussen Gakpo en Engelse dame? ‘Speciaal door hem uitgenodigd’

Geheime vriendin Gakpo op tribune?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Oranje-supporters keken tijdens de EK-wedstrijd tegen Frankrijk raar op toen een Engelse dame naast hun plaatsnam. Ze vertelde namelijk dat ze speciaal door Cody Gakpo uitgenodigd was. Wat speelt hier?

,,Wij waren bij de wedstrijd Nederland – Frankrijk in Leipzig en de juice kwam letterlijk naast ons zitten”, vertelt een bron in een bericht aan juicekanaal Realityfbi. De bron heeft het over een ‘opvallende dame tussen de Oranje-supporters’. ,,Zij was alleen en niet in het oranje gekleed.”

Uitgenodigd

De bron vroeg waar de dame vandaan kwam. ,,Ze had een Liverpool sjaal bij en vertelde met een Engels accent dat ze daar vandaan kwam. Ook vertelde ze dat ze op uitnodiging van Cody Gakpo bij de wedstrijd was en dat ze hem kent uit Liverpool…”

Volgens de bron was de dame géén fan. ,,Ze kent hem persoonlijk zei ze. Dus niet als fan. Toen viel ons op dat ze een telefoon kettinkje had met een initiaal. Wat denk je? De C.”

Noa van der Bij

Het zorgt voor een hoop vragen, omdat Gakpo al jarenlang samen is met Noa van der Bij, met wie hij onlangs zoontje Samuel kreeg. ,,We hebben Noa gesproken”, schrijft Realityfbi. ,,Zij denkt dat het om een fan gaat, maar de mensen in het stadion hebben een andere lezing. We hopen nog uit te vinden wie de dame is.”

Tags

CODY GAKPOEK VOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck