Wat speelt er tussen Jan en Monique? ‘Liedjes door ander ingezongen’

Liedjes film door ander iemand ingezongen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al lange tijd geruchten rond over een vermeende ruzie tussen Monique en Jan Smit. Afgelopen weekend waren broer en zus beiden aanwezig bij de filmpremière van ‘2 Kleine Kleutertjes’. Maar wanneer Jan door de cameraploeg van Shownieuws naar de ruzie wordt gevraagd, loopt hij weg. Wat is er aan de hand?

Jan en Monique hadden jarenlang een bekoelde band. Rond haar achttiende is ze zelfs twee jaar lang genegeerd door haar broer. In die tijd ging Monique wel met Jan mee op tournee. ,,Maar dan praatte hij ook niet met me. Hoorde ik van iemand anders dat hij vond dat ik het leuk had gedaan”, zei ze in Veronica Magazine.

‘Nooit meer iets over gezegd’

Gelukkig bracht Liza, de vrouw van Jan, broer en zus uiteindelijk weer bij elkaar. ,,Het moment dat hij me weer omhelsde en zei dat hij heel veel van me houdt, schoot ik best wel vol. We hebben elkaar tien minuten vastgehouden, niets gezegd, en er daarna nooit meer iets over gezegd.”

Liedjes geschreven door Monique

Toch begon onlangs de geruchtenmolen weer op volle toeren te draaien. Vorig jaar werd bekend dat de wegen van Jan en Monique op werkgebied waren gescheiden. De twee hadden samen het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, maar Monique is geen onderdeel meer van dit succes. Haar eigen geschreven liedjes worden wel nog steeds gebruikt, maar gezongen door Simone Kleinsma.

Jan loopt weg van de camera

Hoewel Jan en Monique beiden benadrukten dat er geen sprake is van een ruzie, zag Shownieuws afgelopen weekend tijdens de filmpremière een kans om de twee er toch naar te vragen. Of de geruchten over onenigheid tussen haar en Jan onzin zijn reageerde Monique: ,,Ja, want ik denk dat ik hier anders ook niet had gestaan.”

Maar wanneer dezelfde vraag aan Jan wordt gesteld, loopt de zanger direct van de camera weg. ,,Ik ga weer even door”, reageerde Jan.

‘Veelzeggend’

Volgens Evert Santegoeds is het zo klaar als een klontje: het gaat nog steeds niet goed tussen Jan en Monique. ,,De snelheid waarmee hij zich nu op die rode loper uit de voeten maakte was wel heel veelzeggend zonder wat te zeggen”, zei hij in Shownieuws.

Tags

GERUCHTGERUCHTENJAN SMITMONIQUE SMITRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck