Wat verbergt Duncan Laurence?

Wat spookt Duncan uit?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Duncan Laurence heeft een opvallende reactie gegeven op de Songfestivalrel. ,,In de afgelopen weken zijn er een paar dingen voorgevallen. Daar zijn we heel erg van op de hoogte”, aldus Duncan. De reactie roept een aantal vragen op: is er méér aan de hand dan alleen de valse optredens?

Duncan Laurence, die het Songfestival in 2019 won, presenteert zich als coach van Mia en Dion én heeft meegeschreven aan de Nederlandse inzending Burning Daylight. Het is dan ook zijn taak om het duo klaar te stomen voor het Songfestival, dat al over drie weken gepland staat. Nederland heeft nog weinig vertrouwen in het duo. Na twee valse optredens hebben Mia en Dion een storm van kritiek ontvangen. Want waarom zijn juist deze twee gekozen, als ze helemaal niet zuiver kunnen zingen?

‘Er is iets voorgevallen’

Een reactie van Duncan, die de twee heeft uitgekozen, bleef lange tijd uit. Nu er wordt geroepen dat Mia en Dion zich beter kunnen terugtrekken, heeft Duncan besloten een reactie te geven. In Instagram Stories vertelt hij enthousiast dat hij aan het repeteren is met het duo en er alle vertrouwen heeft. ,,We gaan ons uiterste best doen en alles op alles zetten om dit allemaal in goede banen te leiden, zodat Mia en Dion straks zo relaxed mogelijk op het podium kunnen staan.”

Maar, Duncan zegt ook iets opvallends: ,,In de afgelopen weken zijn er een paar dingen voorgevallen. Daar zijn we heel erg van op de hoogte.” De reactie roept een aantal vragen op, want kennelijk is er iets voorgevallen waar de rest van Nederland niet van op de hoogte is. Maar wát?

Tags

DION COOPERDUNCAN LAURENCEMIA NICOLAISONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck