Wat vindt de rechter van de taxiruzie tussen Sonja Bakker en haar ex?

Sonja Bakker
Door: Jos La Grande
30-03-2021

Na een horrornacht, een verzoening nu dan een veroordeling door de rechter: de liefdessoap tussen Sonja Bakker en haar voormalige aanbidder Barry van Suijdam blijkt een zwarte rand te hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Van Suijdam, die vorig jaar nog hemel en aarde bewoog om de afslankkoningin weer in zijn armen te sluiten, heeft inmiddels een veroordeling aan zijn broek. Volgens De Telegraaf van vanochtend is hij door de rechtbank Alkmaar tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken en zestig uur schoffelen veroordeeld.

Taxiruzie

Tijdens een hoogoplopende ruzie in een taxi van Hoorn naar Bergen in november vorig jaar vielen er rake klappen, zo blijkt nu. Barry zou Sonja aan haar armen hebben getrokken en haar meerdere keren hebben geslagen.

Sonja heeft vervolgens op 27 november van vorig jaar van het incident meteen aangifte gedaan bij de politie.

Tot dusver is er nooit open kaart gespeeld over de gebeurtenissen op de achterbank van de taxi. Het geruzie en bekvechten ging over privézaken, verklaarde Barry. Nu blijkt dat de betrokken taxichauffeur de politie erbij heeft gehaald omdat het kennelijk te veel uit de hand liep.

Excuses

Sonja Bakker accepteerde ondertussen de excuses van haar vriend en vindt dat de kwestie de rest van Nederland niet aangaat. Behalve dat de rechtbank een oordeel velde. Daar was Van Suijdam overigens niet eens bij. Hij liet verstek gaan.

Sonja Bakker heeft het boek Van Suijdam nu definitief dichtgeslagen na haar verklaring van 11 maart jongstleden dat het ‘opnieuw is misgegaan’.

Er ging nogal wat mis de afgelopen maanden…

Sonja Bakker
Sonja Bakker en Barry van Suijdam.
Sonja Bakker
Sonja Bakker en Barry van Suijdam.
Sonja Bakker
Sonja Bakker en en Barry van Suijdam.
Agressie Sonja Bakker
Sonja Bakker en Barry van Suijdam.
Sonja Bakker
Sonja Bakker en Barry van Suijdam.

Meer DenD