Waylon eerlijk over moeilijke periode na vreemdgaan: ‘We zijn nog steeds verliefd’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Nadat het vreemdgaan van Waylon door juicekanalen uitkwam, raakte hij bijna zijn grote liefde en moeder van zijn twee kinderen Bibi kwijt. Voor de zanger was er maar één manier om zijn relatie te redden, en dat was door een publiekelijke schuldbekentenis, schrijft Party.

Ook hebben Waylon en Bibi tijdens therapie hard aan hun relatie gewerkt. ,,Wij zijn in therapie gegaan en we zijn onze dingen gaan doen. En daar komen wij gewoon weer beter uit”, zei Waylon tijdens een interview met radiozender 100%NL.

‘Wij staan gewoon samen aan de goede kant’

“Het betekend ook dat als zoiets gebeurt, dat je heel erg kunt gaan haten en je heel erg kunt gaan balen en terug gaan vuren en je kunt ook bij jezelf denken van ja, misschien word ik hier wel een beter mens van. En gewoon aan de kant van de waarheid gaan staan. Niemand kan ons nog wat maken. Wij staan gewoon samen aan de goede kant”, aldus Waylon.

‘We zijn nog steeds verliefd op elkaar’

De artiest is nog altijd dolblij met zijn herkansing. “Het was een strijd die we met elkaar hadden op te lossen en dat hebben we gedaan. Mt vallen en opstaan, het ging niet altijd vanzelf, maar gelukkig hielden we de focus op elkaar. (…) We hadden afgelopen jaar alle reden en kansen om deze biezen te pakken en uit elkaar te gaan. Maar we bleven samen en dat betekent maar één ding: dat we ongelooflijk gek op elkaar zijn”, vertelt hij in AD Mezza.

Waylon gaat nu voor de volle honderd procent voor Bibi en zijn gezin. “We zijn gewoon nog steeds verliefd op elkaar. We hebben gekozen voor elkaar en voor het gezin. Wij gaan met elkaar verder.”

Tags

VERLIEFDVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck