Waylon gebruikt drugs in huis: dochter noemt hem ‘papa stoney’

Waylon compleet stoned in aanzicht van zijn kinderen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman heeft een bizarre onthulling over Waylon gedaan. Volgens haar gebruikt hij drugs in hun woning, waar ook hun twee jonge kinderen wonen. ,,Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, haha!”

Hoewel Waylon met twee jonge kinderen en een zwangere vrouw woont, gebruikt hij af en toe drugs. ,,Willem heeft thuis een muziekruimte in de kelder en als hij overprikkeld is rookt hij daar af en toe een blowtje”, onthult Bibi in gesprek met &C.

‘Papa stoney’

En hoewel hun oudste pas vijf jaar is, lijkt Teddy precies te weten wat haar vader daar allemaal uitspookt. Volgens Bibi heeft ze zelfs een speciale naam voor haar vader. ,,Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, want Willem staat in mijn telefoon met een foto van een baby-uil die stoned kijkt, haha.”

Drugs

Eerder bekende Waylon al dat hij niet vies is van een beetje drugs. Sterker nog: voordat hij doorbrak was hij zelfs een dealer. ,,Ik had een goede vriend die handelde in het goedje en daar deed ik dan af en toe wel eens een klusje voor. Zo leer je die wereld ook kennen”, vertelde hij in Sterren op het Doek.

Dealer

Overigens stond Waylon niet op straat om drugs aan de man te brengen. ,,Ik was wel een veilige dealer”, legde hij uit. ,,Hij had gewoon plekken waar af en toe eens een ‘batch’ naartoe moest. En dan ging ik dan doen. Dat was dan een kroegeigenaar, bij wie je naast een biertje ook wat anders kon bestellen.”

DenD wil uw mening weten

Wat vind jij ervan dat Waylon thuis drugs gebruikt?

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck