‘Waylon is vreemdgegaan tijdens zwangerschap Bibi’

Waylon ging vreemd tijdens zwangerschap Bibi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman en Waylon lijken het perfecte koppel. Sinds kort hebben ze naast dochtertje Teddy, ook zoontje Chester op de wereld gezet. Toch zou hun relatie niet alleen over rozen gaan. ,,Waylon is tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemdgegaan”, meldt showbizzkanaal Juicechannel.

Bibi is slechts een paar weken geleden bevallen van hun tweede kindje. Door de geboorte van zoontje Chester zou Bibi op een roze wolk moeten zitten, maar een hardnekkig gerucht gooit ongetwijfeld roet in het eten.

Tijdens laatste zwangerschap

,,Waylon is tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemdgegaan met een dame genaamd Jaydey Lois”, meldt Juicechannel op Instagram. Volgens het kanaal kennen de twee elkaar sinds 2016, maar wilde Waylon plotseling met haar afspreken. ,,Hij wilde zelfs met haar afspreken terwijl zij positief getest thuis zat vanwege corona.”

Tóch afgesproken

In de volgende Stories wordt het gesprek tussen Waylon en de dame laten zien. In het gesprek is te lezen dat Waylon het voortouw neemt om af te spreken, maar Jaydey stelt het afspraakje uit. Vervolgens wordt er een gesprek getoond van 28 maart, toen Bibi zwanger was van Chester.

,,Waar moet ik zijn?”, vraagt Waylon in het gesprek. ,,Laat me weten als je gaat”, antwoordt Jaydey. Om kwart voor één ’s nachts reageert de zanger dat hij onderweg is en er over een halfuurtje is. ,,Uiteindelijk hebben Waylon en Jaydey toch afgesproken”, concludeert Juicechannel.

‘Niet verrassend’

Toch is niet iedereen verbaasd over het afspraakje van Waylon. ,,No suprises here: zijn vorige vriendin heeft hem in hun eigen huis betrapt met een andere vrouw naakt op de bank”, schrijft een volger.

Tags

BEDROGBIBI BREIJMANGERUCHTGERUCHTENVREEMDGAANWAYLONZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck