Waylon is woest op RTL Boulevard

Waylon is woest op RTL
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon is woest nadat zijn nieuwe programma Better Than Ever in RTL Boulevard de ‘Grote Willem Bijkerk-show’ werd genoemd. ,,Probeer iets minder makkelijk/goedkoop te scoren!”, reageert Waylon.

Waylon is momenteel samen met Martijn Krabbé te zien in de tv-show Better Than Ever. In de BLVD Podcast werd het programma, en dan vooral Waylon, bekritiseerd. Zo zong één van de kandidaten een nummer over vreemdgaan.

‘Waylon-show’

,,Martijn zei toen heel subtiel iets als: ‘Ja, dat komt natuurlijk in sommige relaties voor.’ Waylon ging er toen overheen met die zonnebril van hem: ‘Ja, vergeving is héél belangrijk.’ Het leek ook alsof hij het helemaal meende”, merkt Rob Goossens op. ,,Allemaal eigenbelang”, lacht Bridget vervolgens.

Waylon woest

Rob noemt het programma zelfs ‘de grote Willem Bijkerk-show’ en die opmerking schoot volledig in het verkeerde keelgat bij Waylon. ,,Stukje klassejournalistiek…”, reageert de zanger onder het fragment op Instagram. ,,Vanavond weer de grote Willem Bijkerk-show op RTL. Kusje voor Rob en probeer iets minder makkelijk/goedkoop te scoren. Zou je sieren. Doei!”

Tags

WAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie