Waylon niet welkom bij De Vrienden van Amstel Live

Door: Tanja Brouwer
24-10-2018

Zanger Waylon vindt zichzelf maar een vreemde eend in de bijt. Hij vindt dat hij in niets lijkt op andere BN’ers, en zeker niet om zijn mede-zangers.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Allemansvriend

,,Ik heb een wonderlijke carrière”, zei Waylon tegen Giel Beelen op radio Veronica. ,,Ik scoor niet de allergrootste radio-hits, ik ben geen allemansvriend en ik ben niet in elk tv-programma te zien. Ik heb geen vriendjes in de muziekwereld en kom niet op showbizzfeestjes.

Eigenlijk voelt Waylon zich een beetje het zwarte schaap van de muziekwereld. ,,Ik heb altijd een mening. Ik ben geen Marco Borsato die met iedereen mee lult en altijd maar aardig en lief is.” Blijkbaar denkt Waylon niet alleen zo of Marco, maar denken Marco en zijn collega’s ook zo over Waylon. Een van de grootste Nederlandse muziekevenementen is ‘De Vrienden van Amstel Live’, waar bijna alle Nederlandse zangers optreden. Maar…..Waylon niet. Hij is daar al een paar jaar niet meer welkom en dat hij ooit wél op dat podium stond is bijna niet meer terug te vinden.

,,Ze hebben een goede versie verwijderd van mijn single Wicked Way, die ik ooit op De Vrienden van Amstel Live heb gezongen.”

Kindje

Gelukkig krijgt Waylon in z’n eentje ook een zaal vol. Eind november staat hij namelijk in Ahoy met zijn show. Rond die tijd is ook zijn vriendin Bibi Breijman uitgerekend van hun eerste kindje samen.

Meer DenD