Waylon ziet af van groot sorry-interview Jinek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Waylon heeft op een misselijke wijze zijn hoogzwangere vrouw bedrogen. Het was de bedoeling dat hij hier volgende week woensdag een groot sorry-interview over zou geven, aan tafel bij Eva Jinek. Daar ziet de zanger nu toch ineens vanaf.

Terwijl zijn vriendin Bibi Breijman hoogzwanger was van hun tweede kindje, is Waylon meerdere malen vreemdgegaan. Dit kwam een tijdje geleden aan het licht door verschillende Juicekanalen. 

Vergeven 

Inmiddels heeft Bibi hem vergeven, legt ze uit in een video op haar YouTube kanaal. Ze vertelt daarin dat ze kiest voor haar gezin, en daarom bij hem blijft. Maar ondanks dat zij hem vergeven heeft, is heel Nederland nog steeds boos op Waylon. 

Groot sorry-interview

De zanger zou volgende week bij Eva Jinek aanschuiven om een groot sorry-interview te houden. Hiermee hoopte hij waarschijnlijk zijn imago weer op te krikken. Maar Shownieuws heeft nu te horen gekregen dat Waylon toch afziet van het interview. Zijn management laat weten dat het optreden ‘nog onzeker is’.

Bibi vindt het geen goed idee

Roddelkanaal Juicechannel zegt het volgende over de situatie: “Tuurlijk twijfelt meneer, dat interview kan zijn imago nog meer schade aanbrengen. Niemand zit namelijk te wachten op een jankende Waylon aan een talkshow tafel, dus wat ga je dan daar doen? Overigens hebben we vernomen dat Bibi het ook niet zo’n goed idee vindt da hij daar gaat zitten. wij verwachten dus dat hij volgende week niet zal aanschuiven.”

Tags

BIBI BREIJMANINTERVIEWWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck