Weduwe Kobe Bryant spant zaak aan tegen helikopterbedrijf

Door: DitjesDatjes
24-02-2020

Vanessa Bryant, de weduwe van de Amerikaanse basketballer Kobe Bryant, spant een rechtszaak aan tegen het bedrijf dat de fatale helikoptervlucht verzorgde waarbij haar echtgenoot en dochter Gianna om het leven kwamen.

Ze verwijt het bedrijf schuldig te zijn aan de dood van haar echtgenoot en dochter, meldt de krant Los Angeles Times. Nadere details ontbreken nog. Het nieuws kwam naar buiten kort voordat een openbare herdenkingsdienst werd gehouden in het Staples Center, de thuishaven van Los Angeles Lakers, de club waarmee Bryant in twintig jaar in de NBA vijf kampioenschappen veroverde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bryant en zijn dochter zijn afgelopen week in besloten kring begraven in het Pacific View Memorial Park in Corona del Mar, dicht bij het huis van de familie Bryant in het Californische Newport Beach.

In de helikopter zaten naast vader en dochter Bryant nog zeven mensen, onder wie een teamgenote van de basketballende Gianna en hun coach. Het is nog altijd onduidelijk waardoor de heli in dichte mist crashte.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD