Weer kritiek op presenteren: is Dionne Stax miskoop?

Weer veel kritiek op presenteren Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dionne Stax heeft het stokje van Sybrand Niessen overgenomen en presenteert nu het populaire programma Droomhuis Gezocht. Een grote misser, zo vindt Angela de Jong. ,,Nu is het programma ineens veel minder leuk.”

Dionne als receptioniste?

Het populaire programma Droomhuis Gezocht heeft volgens Angela de Jong zijn magie verloren nu Dionne het presenteert. ,,Nu Sybrand plaats heeft gemaakt voor Dionne Stax is het programma ineens veel minder leuk”, schrijft ze in haar AD-column. ,,Niemand kan zo aanstekelijk voor een camera genieten als Sybrand. Bij Dionne voel ik dat allemaal niet.”

Angela zegt dan ook dat Dionne haar voorganger volledig probeert te imiteren, zonder succes. ,,Ze doet wel heel erg haar best haar voorganger te imiteren, inclusief zijn gebaren, maar het is het allemaal net niet”, sneert ze.

Volgens Angela heeft Dionne dan ook het verkeerde beroep gekozen. ,,Het is allemaal zo bestudeerd en keurig en daardoor vlak en onpersoonlijk. Ze is de droomreceptioniste of directiesecretaresse van menig bedrijf, denk ik altijd.”

Andere collega’s hebben ook geen goed woordje

Johan Derksen liet eerder al merken dat hij het niet heeft op Dionne. Hij is van mening dat ze nooit een grote presentatrice gaat worden. ,,Ze is een robotje zonder charisma”, sneerde hij in Veronica Superguide. ,,Ze hoeft van mij niet van de televisie af, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn.”

En ook Toine van Peperstraten, met wie ze een jaar lang de lunchshow van NPO Radio 1 heeft gemaakt, heeft geen goed woordje over de presentatrice. ,,Dionne en ik zijn totaal andere karakters. Ze hadden gehoopt dat we elkaar goed zouden aanvullen, maar als je een duoprogramma gaat maken, dan moet je zorgen dat één plus één veel meer is dan twee”, vertelde hij onlangs in de podcast De Broadcast.

[poll id=”51″]

Tags

ANGELA DE JONGDIONNE STAXJOHAN DERKSENTOINE VAN PEPERSTRATEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck