Weer tragedie voor Angela Groothuizen

Angela Groothuizen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Angela Groothuizen kampt weer met een flinke tegenslag in haar leven. Haar goede vriendin Eartha is onverwacht komen te overlijden. Eartha was de zus van First Dates gastheer Sergio Vyent.

‘Geen woorden’

Op Instagram plaatst Angela een foto van haar vriendin. Zij schrijft een emotioneel eerbetoon bij de foto en geeft aan totaal verbijsterd te zijn door het vreselijke nieuws.

,,Eartha is er plotseling niet meer. Ik heb er geen woorden voor. ”

https://www.instagram.com/p/CF_ugr0BNhA/

Angela krijgt een hoop steun van volgers die massaal onder haar bericht reageren. ,,Hetzelfde meegemaakt. De ene dag was mijn vriendin nog fris en vrolijk op mijn verjaardag, de volgende dag was ze er niet meer. Sterkte,” en ,,Heel veel sterkte lieve Angela we huilen met je mee”, luidden de reacties. Volgers steken haar een hart onder de riem. ,,Ongelooflijk. Wat vreselijk! Heel veel liefs en sterkte”

Ook plaatste Angela een foto van haar vriendin op haar Instagram stories.

Beeld; screenshot Instagram

Sergio

Angela’s vriendin Eartha blijkt ook de zus te zijn van First Dates gastheer Sergio. Hij stond ook stil bij het overlijden van zijn zus op Instagram en postte een filmpje met dierbare momenten van zijn zus. Bij het bericht schrijft hij ,,Vaarwel zus, ooit dansen we samen weer de sterren van de hemel.”

https://www.instagram.com/p/CFhX3o0lvQo/

LEES OOK:

Is Angela Groothuizen een dief?

Tags

ANGELA GROOTHUIZENFIRST DATESINSTAGRAMPOSTOVERLIJDENSERGIO VYENT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck