Is Angela Groothuizen een dief?

Angela Groothuizen
Door: Eva Steins
06-10-2020

Angela Groothuizen doet een opvallende bekentenis vandaag op haar Twitter account. Zij geeft toe dat ze een fiets gestolen heeft én legt uit waarom…

Emotioneel

Eergisteren emotioneerde Angela haar volgers met een hartverscheurend verhaal. Op Instagram deelde zij een foto van haar oom en tante die in het ziekenhuis liggen ter gevolg van hun corona besmetting.

Ze schrijft erbij ,,Mijn oude tantetje Jo en oom Riekus zijn dankzij ambulance wens even bij elkaar. Onlangs waren ze 65 jaar getrouwd en nu liggen ze met Covid in twee verschillende ziekenhuizen (Hoorn en Alkmaar). Een lieve foto maar je hart breekt toch?”

LEES OOK:

Hartverscheurend nieuws Angela Groothuizen

Fiets

Angela maakt korte metten met fietsendieven, dat blijkt uit haar meest recente bericht op Twitter. Haar fiets werd gejat maar waar de dief geen rekening mee had gehouden is dat de meeste fietsen tegenwoordig voorzien zijn van een GPS-tracker. Angela kon dus zien waar haar fiets zich bevond en ging erachteraan.

De fiets bevond zich op de Dappermarkt, aldus Angela. Ze schrijft: ,,Voor de fietsendief die vanmorgen mijn fiets heeft gestolen en ermee naar de Dappermarkt is gefietst: ik heb hem weer meegenomen inclusief je dure nieuwe sloten. Sukkel #gps.”

Angela heeft de dief dus flink teruggepakt en jatte haar eigen fiets gewoon weer terug. Helaas zaten de sleuteltjes er niet meer bij en heeft Angela waarschijnlijk grof geschut moeten inzetten om haar fiets te bevrijden uit de handen van de dief…

Meer DenD