Schunnige filmgod Weinstein op zijn knieën om hulp in Hollywood

Hollywood
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Filmgod Harvey Weinstein, die wordt beschuldigd van jarenlange seksuele intimidatie van medewerksters en actrices, heeft steun gevraagd aan topproducenten in Hollywood.

Weinstein belooft in de mail in therapie te gaan en vraagt om een tweede kans. De Hollywoodproducent. “Geef me de tijd om in therapie te gaan”, vraagt Weinstein in de uitgelekte mail. “Laat me niet ontslagen worden. Het enige wat ik nodig heb is dat de filmindustrie achter me staat.”

Therapie

Ondertussen hebben topactrices de man die Hollywood-successen boekte Weinstein scherp veroordeeld. Verhalen doen de ronde dat de man een vrouw ‘cornerde’, die vervolgens nog wel wist te ontkomen.

Volgens The Hollywood Reporter hebben meerdere topspelers in Hollywood, onder wie de voormalige directeur van Disney Jeffrey Katzenberg, negatief gereageerd op het verzoek van Weinstein. Anderen negeerden de smeekbede simpelweg.

Het door Harvey Weinstein mede-opgerichte productiehuis The Weinstein Company maakte zondag bekend dat ze hun ceo met onmiddellijke ingang ontslaan. Dit nadat de krant The New York Times openbaarde dat Harvey Weinstein jarenlang vrouwen ongewenst en seksueel intimideerde. In Hollywood is met afkeuring gereageerd op het schandaal.

Apple

Volgens Deadline speelt het schandaal rond mede-oprichter Weinstein de eerste productie parten. Apple zou maandag aan The Weinstein Company hebben laten weten dat ze afzien van het maken van een achtdelige serie over het leven van Elvis Presley. De show verkeerde in de ontwikkelingsfase maar Apple zou gezien het schandaal afstand willen nemen van het productiebedrijf van Harvey Weinstein.

 

BuzzE

 

 

Tags

HARVEY WEINSTEINHOLLYWOOD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck