Weken afwezig….Waar is Bridget?

Door: Tanja Brouwer
31-03-2020

Bridget Maasland is al twee maanden niet aanwezig geweest bij RTL Boulevard, en dat terwijl ze daarvoor meer dan eens per week achter de desk stond. Wat is er aan de hand met Bridget?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

RIVM-maatregelen

Shownieuws heeft aan het management van Bridget gevraagd waarom de presentatrice al weken niet te zien is geweest. ,,Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat verschoven’’, laat het management aan Shownieuws weten. Maatregelen van de RIVM zouden de reden zijn dat een aantal vaste gezichten, waaronder Bridget even niet meer te zien zijn. Er wordt gemeld dat ze begin april gewoon weer van de partij is.

Breuk met André

Hoewel dat als een logische reden klinkt, zal dat niet de enige reden zijn. De regels rondom het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus zijn namelijk pas zo’n drie weken geleden ingegaan. Daarvoor had Bridget natuurlijk gewoon achter de desk kunnen staan. Zal de breuk met André een reden zijn geweest van haar pauze? Die kan er door alle media-aandacht flink in hebben gehakt bij de presentatrice.

Meer DenD