Welk sterrenbeeld past bij koningin Máxima?

Welk sterrenbeeld past bij welk koningshuis?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het sterrenbeeld van koningin Máxima is een Stier, iemand die met beide benen stevig op de grond staat. Hoewel dat zeker bij onze koningin past, is er een ander sterrenbeeld dat haar nog beter omschrijft.

Máxima is geboren op 17 mei 1971, wat betekent dat haar sterrenbeeld een Stier is. Stieren hebben een sterke behoefte aan stabiliteit, routine en zekerheid. Ze kunnen materiële zaken en dingen goed op hun waarde schatten en zien het belang van een financiële zekerheid in als basis voor zelfstandigheid. Stieren staan erom bekend dat ze met beide benen op de grond staan, iets wat dus zeker bij Máxima past.

Gekoppeld aan royals

Maar het Argentijnse dagblad La Nación heeft elk sterrenbeeld gekoppeld aan een royal ongeacht wat hun werkelijke sterrenbeeld is. Aan de hand van de sterrenbeelden kun je zo zien op welke royal jij het meest lijkt. Zo wordt prins William omschreven als voorbeeld voor mensen die een Maagd zijn, en Kate Middleton voor mensen die een Weegschaal zijn.

Sterrenbeeld dat bij Máxima past

Naast dat Máxima met beide benen op de grond staat, iets waar Stieren om bekend staan, heeft ze vooral een lieve en warme uitstraling. En dat past juist weer bij het sterrenbeeld Kreeft. ,,Máxima heeft een lieve en warme uitstraling met iedereen die ze ontmoet. Net als andere Kreeften is ze een beschermende vrouw van haar familie”, zo schrijft het dagblad. Wanneer je een Kreeft als sterrenbeeld bent, lijk je dus een beetje op Máxima.

Koningin Elizabeth

Ook koningin Elizabeth is gekoppeld aan een sterrenbeeld. Zij is geboren op 21 april 1926, wat betekent dat ook haar sterrenbeeld een Stier is. Maar hoe Elizabeth in het leven staat zou juist weer het voorbeeld zijn voor mensen met het sterrenbeeld Ram. ,,Ze is een wilskrachtige maar vriendelijke vrouw, die op jonge leeftijd aan de macht moest komen vanwege de dood van haar vader. Dit maakte haar tot een vastberaden koningin die niet bang is om te leiden”, meldt La Nación.

Tags

ELIZABETHHOROSCOOPKONINGIN ELIZABETHKONINGIN MAXIMAMAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck