Welke bekende Nederlander van 94 jaar zoekt een vriendin?

Valentijsdag
Door: Jos La Grande
13-02-2021

Een bekende Nederlander van 94 jaar oud zoekt een vriendin. Met die intrigerende opdracht wordt ‘liefdesmakelaar’ Pier Ebbinge op pad gestuurd om een geschikte vrouw voor de oudere jongere op Valentijnsdag te zoeken. De mannelijke kandidaat is 94 en heeft zeker nog tien vitale jaren voor de boeg, is de verwachting.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Valentijn

Met deze mysterieuze oproep aan alle vrouwen die voldoen aan de criteria zaterdag in NRC Handelsblad zoekt de ex-zakenman annex oud-bestuurder een leuke, nieuwe vriendin. Om wie het gaat is volstrekt onduidelijk, want de gloriejaren liggen alweer dertig jaar achter deze Valentijn…

Daarom een aantal omschrijvingen op een rijtje: Hij is ‘heel jong’, een prachtig mens, bevlogen en warm. En bovendien is de voormalige BN’er ‘een heerlijk mens om mee te leven’. De muziek-voorkeur is bovendien veelzeggend: van Bach tot Elton John. En bovendien speelt deze Tarzan van de Lage Landen ook nog golf!

Leeftijdsloos

In de zoektocht aan de vooravond van Valentijnsdag gaat het vooral om een vrouw die ‘leeftijdsloos’ is. En ze moet er zijn als ‘een huis met open armen met geest’. Fijn mens, karaktervol, verzorgd en romantiek en lief zijn voor elkaar zijn ook nog een aantal voorwaarden waaraan de kandidate moet voldoen.

De voormalige CEO woont in ’t Gooi en is ook nog eens een ‘autoriteit’.

Maar wie is het eigenlijk?

Foto: Flickr (SeeBee2189)

Meer DenD