Welkom bij Lekker Doen

Lekker Doen
Door: Jos La Grande
10-09-2020

Lekker Doen is terug van weggeweest! Voor je ligt een kersvers magazine, aangeboden door Dirk en gemaakt door een enthousiast redactieteam.

Deze speciale editie van Lekker Doen staat volledig in het teken van Gezond Genieten. Waarom? Omdat Gezond Genieten naadloos past in ons dagelijks leven. En daar willen wij een handje bij helpen. Met reportages, tips en adviezen hoe je dat zou kunnen inpassen in het ritme van alledag.

In deze Lekker Doen geeft Nederlands succesvolste tennisster Kiki Bertens een inkijkje in haar levensstijl, waarover ze ook een boek heeft geschreven. We volgen gewone Nederlanders in hun dagelijks leven, van ontbijt tot diner. Reportages zonder pretenties, met beide benen op de grond en uit het leven gegrepen.

Maar ook met suggesties om zélf aan de slag te gaan met gezond genieten. Meer bewegen, bewuster eten, puur natuur koken. En uiteraard mag je ook best een keer uit de band springen.

De rubriek Lekker Puh! onthult waarvoor je Roxeanne Hazes wakker kunt maken. Gezond Genieten is het nieuwe normaal. Wij zeggen daarom tegen alle lezers: Welkom én Lekker Doen!

Marcel Huizing

– Dirk van den Broek –

Meer DenD