Wendy gebruikt Erland als inspiratie voor volgers

Wendy van Dijk
Door: Tanja Brouwer
27-01-2020

De huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard is helemaal voorbij. Dat maakt de presentatrice nog eens duidelijk door een lief bericht op Instagram te posten over haar man.

Soulvation

De 52-jarige Erland heeft al jaren een goede baan binnen de televisiewereld, maar startte een aantal jaar geleden samen met vriend Ronald Molendijk ‘Soulvation’. Onder die naam treden de twee mannen op als dj.

De heren hebben veel succes en vinden het bovendien erg leuk om op te treden. Daarom besloten ze om nog een stapje verder te gaan en niet alleen platen van andere artiesten te draaien, maar ook zelf muziek te maken! ,,In hun Soulvation studio maakten ze inmiddels meer dan dertig nummers, waarvan veel de top van onder andere dj-platform Beatport haalden”, schrijft Wendy van Dijk in een post op Instagram. De presentatrice is overduidelijk erg trots op haar man. Wendy wil het voorbeeld van haar man, die pas op latere leeftijd een passie heeft gewonden en veel heeft geleerd daarover, gebruiken als inspiratie voor al haar volgers. ,,Follow your dreams en laat je door niets of niemand tegenhouden!”, schrijft ze.

Hit gescoord

Inmiddels zijn er dertig nummers verschenen van Soulvation en hebben ze in samenwerking met Block & Crown zelf seen echte hit gescoord.

View this post on Instagram

Het volgende wil ik even met jullie delen: Begonnen, samen met vriend en befaamd dj @ronaldmolendijk met draaien van andermans muziek. ..mijn man, @erland.galjaard die zelf piano speelt, dacht : dat wil ik ook, zelf produceren. In hun Soulvation studio maakten ze inmiddels meer dan 30 nummers, waarvan veel de top van oa dj platform beatport haalden. Deze plaat Devotion, een samenwerking met block&crown, staat zelfs op nummer 2 (!) en wordt overal veel gedraaid. Hoe cool…eigenlijk wil ik zeggen, follow your dream en laat je door niets en niemand tegenhouden! Als je échte focus houdt voor het doel wat je voor ogen hebt, kan je heel ver komen. Ik ben super trots op hem. Het is nou niet zo dat hij een ‘rustige’ baan heeft 🙂 dus om dit er even naast te doen vergt karakter en passie. Hoe knap. Wat is jouw droom? Wat zou je nog willen bereiken en wat houd je tegen? Of juist niet? #inspiratie #justdoit #followyourdream #❤

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen