Wendy van Dijk: ‘We veranderen als mensen’

Door: DitjesenDatjes
23-01-2019

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zitten in een huwelijkscrisis. Hoewel ze pas vier jaar getrouwd zijn, zijn ze nu al niet meer gelukkig met elkaar. Beiden spreken niet veel over het slechte nieuws, maar Wendy van Dijk maakte afgelopen week een uitzondering.

Ontwikkelen

Olcay Gülsen vroeg namens RTL Boulevard naar de huwelijksproblemen, en Wendy van Dijk gaf verrassend openhartig antwoord. ,,Ik denk niet zo ver vooruit”, zei ze toen Olcay vroeg of de problemen opgelost kunnen worden. ,,Ik kijk per moment en per dag. We veranderen als mens ook ontzettend, en ontwikkelen onszelf. Ik sta er niet zo bij stil.”

Rozen

,,Er is ook heel veel liefde”, benadrukt Wendy. ,,Welke kant het ook opgaat.” Dat Wendy en Erland het inderdaad nog goed met elkaar kunnen vinden, werd gisteren duidelijk. Toen werd de presentatrice 48 jaar oud, en kreeg ze een bos met maar liefst honderd rozen. Daarbij schreef ze: ‘Dank je lief’. Veel nieuwssites melden dat de rozen van Erland komen. Ook is het koppel in december nog met het hele gezin op vakantie geweest, en laat Erland middels een foto op Instagram weten nog altijd te slapen in de echtelijke villa in Nigteveld.

 

 

Meer DenD