Wendy van Dijk weigert vragen over Erland Galjaard: ‘Zend dit niet uit’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wendy van Dijk was gisteren op een evenement en kreeg daar van Shownieuws de vraag hoe het met haar huwelijk met Erland Galjaard zit. Wendy weigert vragen te beantwoorden over haar huwelijk. Sterker nog: de vraag mag niet eens uitgezonden worden.

Het gonst van de geruchten: Wendy van Dijk en Erland Galjaard zouden in een huwelijkscrisis zitten. Wendy en Erland zwijgen over de situatie, maar gisteren ontkwam Wendy er niet aan. Ze was aanwezig op een evenement en kreeg uiteraard vragen over haar huwelijk.

‘Zend dit niet uit’

Wendy vertelt voor de camera van Shownieuws uitgebreid over haar knokkelkoorts, maar hoe zit het nou eigenlijk met Erland? Daar wil ze geen antwoord op geven. ,,Ik had ook nog wel willen weten of door de knokkelkoorts haar trouwring een beetje knelt, maar vragen daarover worden niet beantwoord. Niet op camera en niet zonder camera”, zegt Evert Santegoeds in Shownieuws. Het antwoord van Wendy is behoorlijk veelzeggend, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Als je daar voor de camera niet op wil reageren, dan lijken deze geruchten te kloppen”, schrijft het kanaal.

Appartement gekocht

Weekblad Story ontdekte eerder deze maand al dat Erland op zijn eigen naam én met eigen geld een peperduur appartement heeft gekocht in Rotterdam. Of hij zelf in het appartement gaat wonen of dat het om een beleggingsobject gaat is niet duidelijk, want Wendy en Erland waren niet bereikbaar voor commentaar.

‘Definitief over’

Volgens Yvonne Coldeweijer is het over en uit tussen Wendy en Erland. ,,Het gaat al een tijdje rond… Maar een spion weet mij te vertellen dat het echt over en uit is tussen Wendy en Erland. Volgens mijn Talpa-spion gaat het in de wandelgangen bij Talpa nu zelfs rond dat de twee hun huis op Ibiza ook hebben verkocht”, schreef Coldeweijer onlangs op haar juicekanaal. ,,Ik heb wel eens wat gehoord over Erland en zijn affaires…”

Tags

ERLAND GALJAARDWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck