Werd verjaardag Scheetjes-Hans te veel? Afgevoerd naar ziekenhuis

Scheetjes-Hans zakt in elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gaat niet goed met Hans, die we kennen van De Scheetjes uit het programma Ik Vertrek. Nadat hij zijn verjaardag vierde werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis. ,,Uit het niets viel hij neer.”

Hans vierde afgelopen weekend zijn verjaardag toen plotseling het noodlot toesloeg. Tijdens een potje golfen op Bonaire zakte hij in elkaar waarna hij afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Dat meldt Shownieuws.

Gat in zijn hoofd

Volgens Hans leek het op een epileptische aanval en gelukkig werd er door omstanders direct naar het alarmnummer gebeld. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis bleek dat Hans door de val een gat in zijn hoofd opgelopen had.

Maar gelukkig viel zijn verjaardag niet volledig in het water, want Hans mocht meteen weer naar huis nadat het gat was dichtgemaakt.

Hans zakte al eerder in elkaar

Hans werd bekend van het programma Ik Vertrek waarin hij te zien was met zijn toenmalige partner Karin. Vorige zomer ging het stel op een dramatische manier uit elkaar. Uit een speciale aflevering van Ik Vertrek, die eind 2021 werd uitgezonden, bleek ook al dat Hans gezondheidsproblemen heeft.

Het is dan ook niet de eerste keer dat Hans in elkaar zakt. ,,Ik stond patat te bakken voor veertig kinderen en toen ben ik achterover gevallen. Knock-out”, vertelde Hans destijds. Ook toen werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tags

DE SCHEETJESHANS TEN BÖHMERIK VERTREK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie