Werden affaire-geruchten Leontine te veel?

Leontine Borsato
Door: Tanja Brouwer
04-02-2020

Marco Borsato (53) en Iris Hond (32) hebben een affaire gehad. Dat werd eind 2019 bekend gemaakt. De zanger ontkende niet dat hij het bed heeft gedeeld met de pianiste, maar volgens hem werd het verhaal nogal opgeklopt. Volgens geruchten is dit niet het enige slippertje dat Marco heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Leontine……

The Voice of Holland

Weekblad Story meldde in oktober dat er een hardnekkig gerucht rondgaat in Hilversum. Marco zou wel héél erg dol zijn geweest op zijn The Voice-pupil Maan (22), en dus niet alleen voor haar hebben gekozen om haar zangtalent. Het management van Maan wilde niet reageren op de roddel en ook Marco hielt zijn liepen stijf op elkaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Over de affaire met Iris Hond heeft hij wel gepraat. ,,We werden gebeld door de krant over een sensationeel verhaal, dat overigens al tien jaar oud was en wat ik daarvan vond. Ze hadden het erover dat het zeven jaar geduurd had,  en dat ik het vorige maand pas aan mijn vrouw verteld had, wat allemaal niet waar was”, zegt Marco in talkshow Beau. ,,Wij vonden dit primair een zaak van ons samen. Eigenlijk reageren we nooit op geruchten, maar omdat dit voor een deel waar was, had ik wel het gevoel, om onduidelijkheid te voorkomen en om met name dat sensatieverhaal te weerleggen: laten we een verklaring geven.”

Affaire pas vorig jaar geëindigd?

Toch is daarmee de kous nog niet af. Bronnen beweren aan Privé namelijk dat Marco niet helemaal de waarheid spreekt, en hij vaker dan één keer met Iris Hond het bed in is gedoken. Sterker nog: de affaire zou pas in 2019 zijn gestopt!

Meer DenD