‘Wereldberoemde artiest verliefd op ex-verloofde Memphis Depay’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De wereldberoemde artiest P. Diddy (49) heeft een relatie met de 22-jarige Lori Harvey. Sean Combs, zoals de rapper echt heet, is samen met de jonge vrouw op foto’s verschenen. Ze waren samen in Italië en aten samen met de vader en stiefmoeder van Lori in een restaurant.

Matchende kleding

Het is niet de eerste keer dat de artiest samen met Lori is gezien. Afgelopen weken waren ze al met z’n tweetjes gespot in New York, en ze hadden zelfs matchende kleding aan! Toen al begonnen fans zich af te vragen of de twee meer zijn dan enkel vrienden, en met het etentje met de familie van Lori lijken deze geruchten te kloppen. Sean en Lori hebben allebei nog niet gereageerd op de geruchten.

Lori is geen onbekende in Nederland. Eerder was ze namelijk samen met voetballer Memphis Depay. Met hem was ze zelfs verloofd. In 2016 kregen Memphis en Lori een relatie, en in juni 2017 ging de voetballer voor haar op zijn knieën. Ze zei ‘ja’, maar een trouwdatum werd nooit besproken. Voordat ze elkaar het ja-woord konden geven waren ze alweer uit elkaar. Hoewel ze de geruchten van een break-up eerst ontkenden, verwijderden ze wel allebei de foto’s van elkaar op hun Instagrampagina.

Tags

KLEDINGMEMPHIS DEPAYP. DIDDYRELATIEVERLOOFDVOETBALLER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck