Wesley Sneijder op stap met onbekende dame

Wesley Sneijder aan het daten
Door: Charlotte Wijnen
10-01-2022

Wesley Sneijder is afgelopen weekend gespot met een onbekende dame. Op de foto die op social media rondgaat, is te zien dat hij samen met deze dame een drankje doet. Is de voormalig profvoetballer weer aan het daten geslagen?

Dat Wesley Sneijder van zingen houdt, werd al eerder duidelijk toen de oud-voetballer een Arabisch nummer zong op de babyshower van een vriend. Dit talent is hij blijkbaar nog niet verleerd, want afgelopen weekend pakte hij weer de microfoon. Deze keer in gezelschap van een andere dame…

Een blonde dame

Op de foto die showbizzkanaal FawryNotSawry deelt in zijn Instagram Stories, is te zien dat Wesley samen met een dame aan een tafel een drankje doet terwijl hij een microfoon in zijn handen heeft. ,,Wesley houdt wel van zijn karaoke momentjes. En wie is de dame naast hem?”, vraagt FawryNotSawry zich af.

Het gaat om een blonde dame en de twee lijken het erg gezellig te hebben. De tafel staat vol met drankjes en Wesley heeft een glimlach op zijn gezicht. Wie de dame is en waar de ‘date’ zich afspeelt is niet bekend, maar het lijkt erop dat de voetballer weer aan het daten geslagen is.

Meer DenD