Wibi Soerjadi hoopt op ware liefde

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Wibi Soerjadi ziet volgend jaar Abraham, maar dé liefde van zijn leven heeft hij nog steeds niet gevonden. Toch houdt de pianist hoop, zegt hij maandag in De Telegraaf.

,,Pepper, mijn hond, dat is momenteel de grote liefde in mijn leven. Verder ben ik single, maar wie weet wat er nog gaat komen. Ook dat zal op een dag wel goed komen”, aldus Wibi, die in maart zijn vijftigste verjaardag viert.

Wibi zit er niet mee dat hij bijna een vijftiger is. “Het is hoe je je voelt. Muziek maken houdt mij jong. In mijn hoofd ben ik ook nog jong en zit ik vol inspiratie.” De Disney-fan heeft “nu al een prachtig leven gehad”. “Door wat ik allemaal meemaak, lijkt het er soms wel op dat het honderd levens waren.”

Iets moois

De pianist kreeg onder meer te maken met gezondheidsproblemen, waardoor hij maandenlang niet op kon treden, en raakte zijn landgoed jarenlang aan de straatstenen niet kwijt. Dat is inmiddels allemaal achter hem. “Ik woon nu alweer twee jaar in Diepenheim, waar ik het naar mijn zin heb. De Wulperhorst is inmiddels verkocht en wordt een luxe verzorgingstehuis, daar ben ik ook blij om.”

Zowel zakelijk als privé gaat alles “enorm goed, eigenlijk”. “Volgend jaar gaat iets moois worden”, belooft Wibi. “Dan komt mijn 40-jarig jubileum eraan en word ik in maart dus vijftig. De zalen zitten vol, dus ik heb niets te klagen.”

 

 

 

 

Tags

LIEFDEPIANORELATIEVROUWWIBI SOERJADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie