WIDM: nieuwe aanwijzingen, de verdachte Stine én het huppeltje van Olcay

Door: DitjesenDatjes
27-01-2018

De mol zat deze aflevering misschien wel onder de grond en in de lucht. Hoewel niks zeker is in dit spel, kregen alle kandidaten een unieke kans om de mol te ontmaskeren. Helaas is het niemand opgevallen dat de Mol vlak langs hen liep.

Stine

Vorige week waren de ogen van Twitteraars voornamelijk gericht op Simone en Olcay. Deze week zijn Loes en Stine de meest verdachte kandidaten. Vooral over Stine gaan er veel theorieën rond. Ten eerste kan je van STINE, het woord NIETS maken. Dus als Art zegt ‘Niets is zeker’, bedoelt hij dan ‘Stine is zeker (de Mol)’? Ook zei Stine iets bijzonders in het begin van de aflevering, nog voordat de opdrachten waren begonnen:

De etherdiscipline van Stine liet ook wat te wensen over:


Tijdens de tweede opdracht konden de kandidaten via een enorme kabelbaan tussen twee flats geld naar de overkant brengen, en veiligstellen. Eerst had Stine een polsblessure en wilde ze het ‘even aankijken’. Toen Ruben riep dat hij écht niet durfde en dus niet ging, wilde Stine ook gelijk niet.

Vrijstelling

Tussen de eerste en de tweede opdracht konden de kandidaten een vrijstelling winnen voor de finale. Art vertelde achteraf dat iedereen de Mol had kunnen zien. Op Twitter gingen mensen los, maar iedereen dacht iemand anders gezien te hebben. De namen Stine, Loes en Simone zijn genoemd.

Dit doet denken aan seizoen 11 toen Patrick Stoof de mol was. Hij zat in de leader van het programma, maar (bijna) niemand heeft hem toen ontmaskerd.

Hoewel het niks met het spel te maken had, werd er ook veel getwitterd over de rennende Olcay. In Moltalk was Patrick Stoof te gast. Hij zei over het huppeltje: “Alsof er touwtjes aan haar vastzitten”.

Helaas moest de groep afscheid nemen van Emilio. Jammer voor de kandidaten, want hij stond bij maar weinigen hoog op het verdachtenlijstje.

Meer DenD