Wie is de nieuwe coach bij The Voice Kids?

Coach voice kids
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

The Voice of Holland, misschien wel één van de bekendste programma’s van de Nederlandse televisie. Naast de reguliere The Voice of Holland komen er steeds meer varianten bij. Je hebt inmiddels The Voice Senior, The Voice Family maar ook de The Voice Kids. En bij The Voice Kids komt een nieuw jurylid!

Ilse de Lange maakt plaats

De juryleden die op de rode draaistoelen zitten rouleren regelmatig. Bekende zangers en zangeressen nemen plaats op deze stoelen. Zij drukken op de grote rode knop als zij uniek zangtalent voorbij horen komen. Het doel van het programma? Winnen met jouw gekozen kandidaat! Het winnende talent krijgt een Voice-bokaal en een studiebeurs van 25.000 euro.

Vorig jaar waren Marco Borsato, Ali B, Anouk en Ilse de Lange de vier juryleden bij The Voice Kids. Dit jaar heeft Ilse de show verlaten, en is ze vervangen door Sanne Hans (ook wel bekend als Miss Montreal). Sanne is geen echte onbekende in het programma, zij was namelijk al eerder jurylid bij The Voice of Holland.

Nieuw presentatie duo

Ook komt er een nieuwe presentator van het programma: Jamai Loman neemt het stokje over van Wendy van Dijk. Hij vormt samen met Martijn Krabbé het nieuwe presentatie koppel. In vorige seizoenen zorgde Jamai voor sfeer als backstage reporter bij The Voice. Ook hij is dus eigenlijk geen échte onbekende van het programma.

Het tiende seizoen van The Voice of Holland is amper afgelopen of het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf aanstaande vrijdag alweer te zien op de buis. Moge de beste winnen!

Tags

COACHJAMAI LOMANJURYLIDMISS MONTREALSANNE HANSTHE VOICETHE VOICE KIDSTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck