Wietze de Jager koopt vrijstaand huis. Bekijk hier de foto’s!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Nadat Wietze vorig jaar nog twee ton winst bij elkaar harkte met de verkoop van zijn huis in Amsterdam, huurde hij tijdelijk een huis om te zoeken naar een geschikte gezinswoning. Dat is gelukt.

Wietze de Jager, tegenwoordig o.a. te zien als presentator van o.a. Shownieuws, heeft een vrijstaande woning gekocht in Amsterdam. Hij en zijn vriendin Lieke betaalden voor het huis een prijs van 650.000,– euro, Dat is een halve ton boven de vraagprijs van 6 ton euro.

Dakterras

Wietze liet er gelijk een hypotheek op vestigen van 656.000,– euro. Voor dit geld heeft hij een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 104 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Buiten een dakterras beschikken Wietze en Lieke over een achtertuin van 217 vierkante meter, gelegen op het zuiden. De keuken bevindt zich in het midden van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer heeft nog een origineel balkenplafond. De uitbouw kent twee openslaande deuren naar de tuin. Een parkeer probleem is er ook niet. Op het terrein kunnen drie auto’s worden geparkeerd.

Tags

AMSTERDAMDJHUISLIEKE VELDWIETZE DE JAGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck